3 verschillende soorten units.

3 verschillende soorten units

Denk je aan het aanschaffen of huren van een unit, dan vraag je je vast af wat voor opties er allemaal zijn. Bij Dit Is Plek bieden we verschillende soorten units aan. In dit blog lichten we drie verschillende soorten units uit en bespreken we de voordelen en de mogelijkheden. 

De voordelen van een woonunit

Een woonunit is ideaal wanneer je in een langdurige verbouwing zit of jouw huis al verkocht is, maar je nog geen nieuw huis hebt of moet wachten tot je erin kunt. Zo kun je de wachttijd goed en comfortabel overbruggen. Ook kan een woonunit een goede investering zijn om te verhuren, bijvoorbeeld als B&B of om te gebruiken als Tiny Huis. Naast een volledige woonunit, zijn er ook slaapunits. Een slaapunit kan erg handig zijn wanneer je slaapkamer wordt verbouwd of wanneer je familie tijdelijk een slaapplek nodig heeft. Kun je voorlopig je badkamer niet gebruiken? Dan is er de mobiele badkamerwagen; super handig!

Een groot voordeel van een woonunit via Dit Is Plek, is dat je altijd uit kunt gaan van de hoogste kwaliteit. Onze woonunits zijn op verzoek op maat te maken, te koop of te huur en gemakkelijk te plaatsen. 

Een kantoorunit op de bouwplaats

Heb je een bouwbedrijf of ben je door werkzaamheden aan huis jouw kantoorruimte kwijt? Dan is een kantoorunit een goede optie voor je. Onze kantoorunits bieden uitkomst als werkplek, omdat ze altijd van de beste kwaliteit zijn. Ze zijn voorzien van een keuken en kunnen verder op maat ingedeeld worden. Ook kun je een kantoorunit makkelijk verplaatsen, als je bijvoorbeeld van bouwplaats wisselt. Een andere optie is de bouwunit. Een bouwkeet is onmisbaar bij elke bouwplaats en daarom is het handig om er één te kopen wanneer je een bouwbedrijf hebt. Zo heb je altijd een goede plek om even tot rust te komen tijdens het werk. Ben je benieuwd naar hoe een kantoorunit of bouwkeet eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

De ideale schaftkeet

De laatste soort unit die we bespreken: de schaftkeet. Geen enkele bouwplaats kan zonder een degelijke plaats om te lunchen en te pauzeren. Een goede schaftkeet is ruim, met voldoende plaats voor elke medewerker en heeft een toilet. Met een dergelijke unit vang je twee vliegen in één klap en dat scheelt uiteindelijk in de kosten. Heb je een kleinere ruimte nodig? Dan kan een schaftwagen uitkomst bieden. Compact en mobiel; een schaftwagen is snel te verplaatsen en kan handig zijn bij kleine of korte projecten. Om het leven nog een beetje makkelijker te maken is er dan ook nog de sanitaire unit, ideaal wanneer je een schaftkeet hebt zonder toilet of veel mensen moet voorzien een WC ruimte. Zo zie je maar, de ideale schaftkeet verschilt per behoefte.