Een kantoorunit kopen.

Wilt u graag comfortabel werken of schaften? Geen punt! Bij Dit Is Plek kunt u een kantoorunit kopen. We bieden zowel nieuwe als gebruikte kantoorunits te koop aan. Een kantoorunit kopen is handig als u voor de lange termijn een geschikte plek zoekt om uw werk te doen. Het kan van pas komen op bouwplaatsen, maar ook als u ZZP-er bent en een thuiswerkplek wilt creëren die afzonderlijk is van uw woning. Een kantoorunit kopen doet u bij Dit Is Plek altijd voor een voordelige prijs.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Kantoorunits te koop bij Dit Is Plek.

Bij ons staan verschillende kantoorunits te koop. Er staan eenvoudige kantoorunit te koop, maar u kunt ook een geschakelde kantoorunit kopen als u meer ruimte wilt. Deze zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen. 

De kantoorunits die bij ons te koop staan, zijn van hoogwaardige kwaliteit. We stellen namelijk hoge eisen aan de kantoorunits die we verkopen. Als u een kantoorunit gaat kopen, dan is deze uitgerust met een keuken. Op verzoek kunnen we dingen toevoegen, zoals een airco of inventaris.

Er staan bij ons niet alleen standaard kantoorunits te koop. U kunt er ook voor kiezen om een kantoorunit te kopen die speciaal op maat gemaakt is. Zo voldoet de unit 100% aan uw eigen eisen en behoeften. Bekijk hier het aanbod van kantoorunits die te koop staan, of neem contact met ons op voor een unit op maat.

Aanbod Kantoor & Kantine.

Kantoor-/woon unit ca. 6×3 mtr. 1 ruimte en hal met een toilet en wastafel en ramen

10002 | Enkelvoudige unit, Kantoorunit

  • 6.05m (l) x 3.00m (b) = 18.15 m2
  • Huur
Meer informatie

Gebruikte kantoorunits te koop.

Naast nieuwe kantoorunits, kunt u bij ons ook een kantoorunit kopen die tweedehands in de verkoop staat. De gebruikte kantoorunits die bij ons te koop staan doen niet onder voor nieuwe units. Ze zijn altijd van de beste kwaliteit. Het voordeel van een kantoorunit kopen die tweedehands is: ze kunnen goedkoper zijn dan nieuwe units. Bovendien bieden wij gebruikte kantoorunits te koop aan in het kader van duurzaamheid. Zo hoeven er geen units die nog in goede staat zijn naar de sloop. Win-win!

Kantoorunit kopen: wat is de prijs?.

Wilt u een kantoorunit kopen en bent u benieuwd naar de prijs? Dat is afhankelijk van het soort kantoorunit dat u wilt kopen en of u kiest voor een van de gebruikte kantoorunits die te koop staan of voor de nieuwe kantoorunits die te koop staan. Als u een kantoorunit wilt kopen, dan kan de prijs ook afhankelijk zijn van de grootte van de unit en de voorzieningen. 

Wilt u een op maat gemaakte kantoorunit kopen, dan is de prijs afhankelijk van uw wensen. 

Meer weten over een kantoorunit kopen een indicatie van de prijs ontvangen? Neem contact op!

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Wilt u een kantoorunit kopen? Neem contact op!.

Benieuwd naar onze kantoorunits die te koop staan? Of u nu een nieuwe of kantoorunit wilt kopen, of tweedehands, we hebben altijd wel een geschikte unit. Zo niet, dan kunt u een kantoorunit kopen op maat. Bekijk het huidige aanbod of neem contact met ons op.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek

Veelgestelde vragen

Een kantoorunit is een tijdelijk gebouw dat je kunt gebruiken als werkruimte. Doorgaans is een kantoorunit uitgerust met een werkruimte en een keuken.

Een geschakelde kantoorunit kun je koppelen aan een andere kantoorunit. Zo kun je meerdere kantoorunits aan elkaar vastmaken en op die manier een grote, tijdelijke werkruimte te creëren. 

Een kantoorunit kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Je kunt er eentje in de tuin zetten als werkruimte, je kunt een kantoorunit gebruiken als noodlokaal, dependance of als tijdelijk kantoor bij een verbouwing. Ook kun je een kantoorunit gebruiken op een bouwplaats als directiekeet. 

Kantoorunits zijn er in verschillende afmetingen. Doorgaans is een kantoorunit beschikbaar vanaf 18m2 en mag niet groter zijn dan 100m2. 

Hoeveel een kantoorunit kost is afhankelijk van het formaat, de soort voorzieningen die erin zitten en of je kiest voor een nieuwe kantoorunit of een tweedehands unit. Daarnaast zit er een verschil in prijs wanneer je de kantoorunit huurt in plaats van koopt.

Een kantoorunit kopen doe je het beste wanneer je deze vaak of voor een lange periode nodig hebt, zoals een kantoor aan huis of als aannemer in de bouw. 

Ja, een kantoorunit kun je vergunningsvrij plaatsen. Het maakt niet of je de kantoorunit in je tuin of op een bouwplaats wilt zetten. 

De kantoorunit in de tuin mag maximaal tot 4 meter afstand van het huis geplaatst worden en mag niet hoger zijn dan 4 meter. Als je tuin kleiner is dan 100m2, dan mag je maximaal 50% bij bouwen. Hoe kleiner de tuin, hoe kleiner dit percentage wordt. 

Een kantine unit kan gebruikt worden in de bouw om te schaften of kan als lunchruimte wanneer een kantoor of de kantine van het kantoor wordt verbouwd. Dit Is Plek biedt verschillende kantine units aan, waaronder volledig gemeubileerde kantine units.