Kantoorunit huren.

Bent u op zoek naar een kantoorunit om te huren? Dan bent u bij Dit Is Plek op de juiste plek! Wij hebben een breed aanbod kantoorunits te huur. Of u nu een grote kantoorunit wilt huren, of een kleine, of een mobiele kantoorunit wilt huren of een vaste – bij ons vindt u het allemaal. Bekijk het aanbod van onze kantoorunit verhuur, of neem contact op bij vragen.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Waarom een kantoorunit huren?.

Er zitten tal van voordelen aan een kantoorunit huren. Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorunit, dan is huren vaak voordeliger dan aanschaf. Door een kantoorunit te huren, geniet u van optimale flexibiliteit, zowel op de korte als de lange termijn. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een geschakelde kantoorunit te huren, zodat u de ruimte gemakkelijk kunt uitbouwen indien nodig. Bovendien is het huren van een kantoorunit doorgaans aftrekbaar als bedrijfskosten, wat fiscale voordelen kan opleveren.

Weet u niet zeker of u een kantoorunit wilt huren of wilt aanschaffen? Door een tijdelijke kantoorunit te huren, kunt u kijken of een dergelijke unit bevalt. Zo ja, dan kunt u altijd nog een unit kopen.

Aanbod Kantoor & Kantine.

Kantoor-/woon unit ca. 6×3 mtr. 1 ruimte en hal met een toilet en wastafel en ramen

10002 | Enkelvoudige unit, Kantoorunit

  • 6.05m (l) x 3.00m (b) = 18.15 m2
  • Huur
Meer informatie

Kantoorunits te huur bij Dit Is Plek.

Bij Dit Is Plek zijn er verschillende soorten kantoorunits te huur. Onze kantoorunit verhuur varieert, zodat er altijd een unit tussen zit die voldoet aan uw wensen. Zo staan er kantoorunits te huur in verschillende formaten. Ook vindt u binnen ons kantoorunit verhuur units met diverse voorzieningen. De kantoorunits die standaard te huur aangeboden worden, zijn voorzien van een keuken. Sommigen kunnen voorzien zijn van een toilet. Indien u meer voorzieningen wilt dan de standaard kantoorunit verhuur aanbiedt, dan kunt u ervoor kiezen om een kantoorunit te laten maken die volledig aan uw eigen wensen voldoet. 

Bovendien staan er zowel nieuwe kantoorunits te huur als gebruikte kantoorunits te huur bij Dit Is Plek. Nieuw of gebruikt, alle kantoorunits die te huur staan zijn van de beste kwaliteit.

Kantoorunit huren & de prijs.

Wilt u een kantoorunit huren en bent u benieuwd naar de prijs? Deze kan variëren op basis van verschillende factoren. Zo kan de prijs afhangen van het huidige aanbod van onze kantoorunit verhuur. Als u een kantoorunit wilt huren, dan hangt de prijs ook af van de grootte van de unit en de voorzieningen die erin zitten. Voor meer informatie over een kantoorunit huren bij Dit Is Plek en de prijs, kunt u het beste het aanbod bekijken.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Neem contact op om een kantoorunit te huren.

Wilt u graag een kantoorunit huren en bent u benieuwd naar de kantoorunits die te huur staan bij Dit Is Plek? Bekijk het aanbod of neem contact met ons op als u vragen heeft. 

We helpen u graag aan de juiste unit, zodat u op een prettige manier uw werk kunt uitvoeren.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek

Veelgestelde vragen

Een kantoorunit is een tijdelijk gebouw dat je kunt gebruiken als werkruimte. Doorgaans is een kantoorunit uitgerust met een werkruimte en een keuken.

Een geschakelde kantoorunit kun je koppelen aan een andere kantoorunit. Zo kun je meerdere kantoorunits aan elkaar vastmaken en op die manier een grote, tijdelijke werkruimte te creëren. 

Een kantoorunit kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Je kunt er eentje in de tuin zetten als werkruimte, je kunt een kantoorunit gebruiken als noodlokaal, dependance of als tijdelijk kantoor bij een verbouwing. Ook kun je een kantoorunit gebruiken op een bouwplaats als directiekeet. 

Kantoorunits zijn er in verschillende afmetingen. Doorgaans is een kantoorunit beschikbaar vanaf 18m2 en mag niet groter zijn dan 100m2. 

Hoeveel een kantoorunit kost is afhankelijk van het formaat, de soort voorzieningen die erin zitten en of je kiest voor een nieuwe kantoorunit of een tweedehands unit. Daarnaast zit er een verschil in prijs wanneer je de kantoorunit huurt in plaats van koopt.

Een kantoorunit kopen doe je het beste wanneer je deze vaak of voor een lange periode nodig hebt, zoals een kantoor aan huis of als aannemer in de bouw. 

Ja, een kantoorunit kun je vergunningsvrij plaatsen. Het maakt niet of je de kantoorunit in je tuin of op een bouwplaats wilt zetten. 

De kantoorunit in de tuin mag maximaal tot 4 meter afstand van het huis geplaatst worden en mag niet hoger zijn dan 4 meter. Als je tuin kleiner is dan 100m2, dan mag je maximaal 50% bij bouwen. Hoe kleiner de tuin, hoe kleiner dit percentage wordt. 

Een kantine unit kan gebruikt worden in de bouw om te schaften of kan als lunchruimte wanneer een kantoor of de kantine van het kantoor wordt verbouwd. Dit Is Plek biedt verschillende kantine units aan, waaronder volledig gemeubileerde kantine units.