Een woonunit kopen of huren.

Als je gaat bouwen of verbouwen, wil jij je daarop focussen. Woon je dan nog in de woning zelf, dan kan dat de project voortgang belemmeren. Dit is Plek zorgt met een geschakelde woonunit voor een goede en comfortabele oplossing. Zo kun jij je focussen op je project. Of je nu liever een woonunit wilt kopen of huren, bij ons ben je op de juiste plek.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Wat is een tijdelijke huisvesting zoals een woonunit?.

Een modulaire woonunit is een tijdelijke huisvesting unit. Het is een compact en tijdelijk  gebouw waarin geleefd kan worden. Zo’n mobiele woonunit kun je kopen of huren en is ingericht als tijdelijke woonruimte met een keuken en sanitaire gelegenheden. Een woonunit kan worden gebruikt als bijvoorbeeld tijdelijke huisvesting. 

Aanbod Wonen & Slapen.

Kantoor-/woonunit ca. 9×3 mtr. – 2 ruimtes, met hal met keukentje, toilet met wastafel en unit is voorzien van draai/kiepramen met geïntegreerd rolluik

10005 | Enkelvoudige unit, Woonunit

  • 9.00m (l) x 3.00m (b) = 27 m2
  • Huur
Meer informatie
Kantoor-/woon unit ca. 6×3 mtr. 1 ruimte en hal met een toilet en wastafel en ramen

10002 | Woonunit

  • 6.05m (l) x 3.00m (b) = 18.15 m2
  • Huur
Meer informatie

De voordelen van een tijdelijke woonunit huren of kopen.

Er zitten behoorlijk wat voordelen aan het kopen of huren van een tijdelijke woonunit. Kant en klare woonunits zijn namelijk makkelijk te plaatsen. Zo ben je hier niet veel tijd of werk aan kwijt. Daarbij is de functie van een modulaire huisvesting erg breed en kun je deze dus voor veel zaken gebruiken. Ben je bijvoorbeeld aan het verbouwen en kun je niet in je eigen woning wonen tijdens die verbouwing? Dan kun je ervoor kiezen om een paar maanden een mobiele woonunit te huren. Je kunt er ook voor kiezen om een slaapunit te kopen om deze vervolgens te verhuren, of ter beschikking te stellen voor familie. 

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Waarom een woonunit kopen?.

Het kan enorm veel voordelen hebben om een woonunit te kopen. Zo kun je deze woonunit verhuren, of hier familie of vrienden in huisvesten. Gebruik het bijvoorbeeld als gastenruimte. Een woonunit kopen kan ook erg handig zijn wanneer je deze bijvoorbeeld als bed and breakfast wilt verhuren. Ook kan een woonunit perfect dienen als tiny house, het is immers een complete en compacte woning

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een wooncontainer of mobiele woonunit huren of kopen van hoge kwaliteit.

Wanneer je een wooncontainer wilt huren of kopen, wil je natuurlijk wel een tijdelijke huisvesting van hoge kwaliteit. Logisch, zo weet je immers zeker dat je comfortabel in de woonunit kunt leven en dat deze lang meegaat. Wanneer je besluit een woonunit te kopen of huren bij Dit is Plek hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij stellen zelf namelijk hoge eisen aan de staat van onze woonunits en de materialen waarmee ze zijn vervaardigd. Ook wanneer je een tweedehands woonunit koopt, weet je zo zeker dat de woonunit van goede kwaliteit is.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 4.5000 m2 productiefaciliteit

Meer over Dit is Plek

Dit is Plek zorgt voor kant en klare, goedkope woonunits om te huren of kopen.

Ben je op zoek naar kant en klare, goedkope woonunits, dan kun je zeker terecht bij Dit is Plek. Onze woonunits zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar worden ook nog eens verkocht of verhuurd tegen een erg scherpe prijs. Zo zorgen we ervoor dat je voordelig een mobiele slaapunit of woonunit kunt huren of kopen.

Neem contact op om een woonunit te huren of te kopen.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar je een woonunit kunt kopen of huren? Dan ben je bij Dit is Plek aan het juiste adres. Bij ons kun je verschillende woonunits vinden om zowel te kopen als te huren. Daarbij kunnen wij ook een unit op maat voor je maken. Ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op!