Een kantoorunit huren of kopen.

Comfortabel werken of schaften? Geen punt. Dit is Plek levert zowel nieuwe als gebruikte units wanneer je (tijdelijk) behoefte hebt aan meer ruimte bijvoorbeeld door uitbreiding of verbouwing. Zo zorgen onze geschakelde kantoorunits voor veel extra ruimte, zodat jij en je werknemers goed en comfortabel kunnen werken.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Waarom een kantoorunit huren of kopen?.

Een goede kantoorunit is perfect als werkruimte. Je kunt de kantoorunit huren, voor wanneer bijvoorbeeld het kantoorgebouw gerenoveerd moet worden, of als er tijdelijke werkzaamheden moeten worden verricht. Heb je een kantoorunit nodig die je regelmatig makkelijk kunt verplaatsen, dan is het slim om een kantoorunit te kopen. Onze kantoorunits zijn ook erg geschikt voor bijvoorbeeld een fijne thuiswerkplek.

Aanbod Kantoor & Kantine.

Kantoor-/woon unit ca. 6×3 mtr. 1 ruimte en hal met een toilet en wastafel en ramen

10002 | Woonunit

  • 6.05m (l) x 3.00m (b) = 18.15 m2
  • Huur
Meer informatie

Hoe ziet een kantoorunit van Dit is Plek eruit?.

Wij verhuren en verkopen geschakelde kantoorunits van hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en dat wij zelf hoge eisen stellen aan de staat van onze geschakelde kantoorunits. De units zijn standaard uitgerust met een keuken en kunnen op verzoek natuurlijk worden voorzien van bijvoorbeeld airco en zelfs inventaris. Deze units zijn ook uitstekend geschikt als huiskamer voor arbeidsmigranten of seizoensarbeiders.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Een hoge kwaliteit kantine unit.

Ook als je op zoek bent naar een goede kantine unit, dan kun je zeker terecht bij Dit is Plek. Een kantine unit kan handig zijn, wanneer je bijvoorbeeld in de bouw werkt en steeds van werkplek of bouwplaats wisselt. Dan is een mobiele keukenunit die je mee kunt nemen natuurlijk ideaal. Je kunt ervoor kiezen om de keukenunit te huren, maar je kunt hem ook kopen. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd precies de juiste kantine unit voor jou hebben.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een kantoor of kantine unit kopen of huren? Neem contact op!.

Als je graag een kantoorunit of kantine unit van hoge kwaliteit wilt kopen of huren, ben je bij Dit is Plek aan het juiste adres. Wij verhuren en verkopen zowel nieuwe als tweedehands geschakelde kantoorunits en kantine units van hoge kwaliteit. Zo kun je dus altijd bij ons terecht voor de juiste ruimtes. Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen doen? Neem dan gerust even contact op met ons!

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek