Een tuinkantoor prefab bij Dit is Plek.

Thuiswerken wordt steeds normaler. Niet zo gek eigenlijk, veel werk kan simpelweg online gedaan worden en het thuiswerken scheelt een hoop reiskosten. Het is dan wel fijn als je ook een goede werkplek hebt thuis. Zo kun je bijvoorbeeld een tuinkantoor in prefab kopen of huren bij Dit is Plek. 

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Waarom een tuinkantoor prefab kopen of huren?.

Een tuinkantoor is in veel gevallen ideaal. Dit kantoor staat, zoals de naam al zegt, in de tuin. Je hebt hierdoor wel echt een aparte werkplek waar je rustig aan de slag kunt, maar je kantoor is wel gewoon aan huis. Een tuinkantoor kun je prefab kopen of huren. Prefab betekent dat het kantoor als gebouwd is en alleen maar op de juiste plek in elkaar gezet hoeft te worden. Dat maakt een tuinkantoor prefab een stuk goedkoper dan een op maat gemaakte optie. Verwacht je het tuinkantoor slechts tijdelijk nodig te hebben? Dan kun je het tuinkantoor het beste huren. Wil je graag vast thuis gaan werken? Dan kun je ervoor kiezen om het tuinkantoor te kopen. 

Aanbod Kantoor & Kantine.

Kantoor-/woonunit ca. 9×3 mtr. – 2 ruimtes, met hal met keukentje, toilet met wastafel en unit is voorzien van draai/kiepramen met geïntegreerd rolluik

20618

  • 9m (l) x 3m (b) = 27 m2
  • € 17.850,00
  • Huur
Meer informatie
Enkelvoudige kantoor-unit

20333 | Enkelvoudige unit, Kantoorunit

  • 6m (l) x 3m (b) = 18 m2
  • € 6.550,00
  • Koop
Meer informatie
Geschakelde kantoor-units

20640 | Geschakelde unit, Sanitaire unit

  • 6m (l) x 6m (b) = 36 m2
  • € 8.000,00
  • Koop
Meer informatie

Een tuinkantoor in de tuin, met toilet en geïsoleerd.

Een tuinkantoor in de tuin kun je helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Wij leveren het tuinkantoor prefab, maar deze ruimte kan natuurlijk nog helemaal ingedeeld worden. Zo kun je kiezen voor een tuinkantoor met toilet en kun je het tuinkantoor ook geïsoleerd bij ons aanschaffen. Op die manier blijft je kantoor in de zomer een stuk koeler en is het tuinkantoor in de winter goed warm te houden.

Wat is de prijs voor een tuinkantoor?.

Als je graag een tuinkantoor koopt of huurt, ben je waarschijnlijk ook benieuwd naar de prijs voor dat tuinkantoor. Bij Dit is Plek kun je een tuinkantoor kopen of huren voor verschillende prijzen. Wij hanteren echter altijd scherpe prijzen en zorgen er zo voor dat jouw kantoor in de tuin niet alleen comfortabel maar ook goed betaalbaar is. Wil je dus een prefab tuinkantoor kopen, dan kun je zeker bij ons terecht.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Op zoek naar een tuinhuis kantoor van Dit is Plek.

Bij Dit is Plek kun je een tuinkantoor prefab kopen of huren. Wij hebben verschillende tuinkantoren in verschillende afmetingen, zodat je altijd het perfecte kantoor voor in de tuin kunt vinden. Ben je benieuwd naar onze tuinkantoren? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek