Een tuinkantoor prefab bij Dit is Plek.

Thuiswerken wordt steeds normaler. Niet zo gek eigenlijk, veel werk kan simpelweg online gedaan worden en het thuiswerken scheelt een hoop reiskosten. Het is dan wel fijn als je ook een goede werkplek hebt thuis. Zo kun je bijvoorbeeld een tuinkantoor in prefab kopen of huren bij Dit is Plek.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Het gemak van een tuinkantoor kopen voor een goede prijs.

Een tuinkantoor prefab kopen is een slimme keuze voor thuiswerkers die een aparte werkruimte wensen. Bij Dit is Plek vind je diverse opties die aansluiten bij verschillende behoeften. De tuinkantoor prijs hangt af van de afmetingen en extra’s zoals een tuinkantoor met toilet. Een tuinkantoor met toilet biedt extra gemak, waardoor je ongestoord kunt werken. Verken het assortiment van Dit is Plek, vergelijk de tuinkantoor prijs en maak de juiste keuze bij het tuinkantoor kopen.

Aanbod Kantoor & Kantine.

Kantoor-/woon unit ca. 6×3 mtr. 1 ruimte en hal met een toilet en wastafel en ramen

10002 | Enkelvoudige unit, Kantoorunit

  • 6.05m (l) x 3.00m (b) = 18.15 m2
  • Huur
Meer informatie
20ft kantoorunit – links ClassicLine

k_bm20-left_000034 | Enkelvoudige unit

  • 6m (l) x 2.5m (b) = 15 m2
  • Huur
Meer informatie
Geschakelde kantoor-units

20640 | Geschakelde unit, Sanitaire unit

  • 6m (l) x 6m (b) = 36 m2
  • € 3.750,00
  • Koop
Meer informatie

De voordelen van een tuinkantoor unit met toilet huren.

Een tuinkantoor unit huren biedt de flexibiliteit en het gemak voor zij die een afgezonderde werkruimte nodig hebben voor een bepaalde periode. Bij een tuinkantoor huren zijn de aanvangskosten lager in vergelijking met een tuinkantoor kopen. Dit maakt een tuinkantoor huren aantrekkelijk voor freelancers of startende ondernemers. Bovendien is een tuinkantoor unit snel beschikbaar en vaak voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten, waardoor je direct aan de slag kunt. Een tuinkantoor unit huren is geen probleem bij Dit is Plek met ons grote assortiment.

Ook te realiseren bij Dit is Plek: geïsoleerde tuinkantoor container.

Bij Dit is Plek is het mogelijk om een geïsoleerd tuinkantoor in de vorm van een tuinkantoor container te realiseren. De populariteit van een geïsoleerd tuinkantoor neemt toe dankzij het comfort en de efficiëntie die het biedt, vooral in de koudere maanden. Een tuinkantoor container van Dit is Plek is duurzaam, stijlvol en voorzien van alle gemakken. Je kunt kiezen voor een standaard ontwerp of een tuinkantoor container op maat laten maken.

Het voordeel van een geïsoleerd tuinkantoor is dat het je in staat stelt om het hele jaar door comfortabel te werken, ongeacht de weersomstandigheden. De tuinkantoor container is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je tuin. Met een geïsoleerd tuinkantoor creëer je een professionele en rustige werkplek.

Bij Dit is Plek helpen we je graag bij het vinden van de perfecte tuinkantoor unit prijs die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een compacte tuinkantoor unit voor één persoon of een grotere tuinkantoor container voor meerdere personen, alles is mogelijk.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Contact opnemen voor een tuinhuis kantoor.

Het realiseren van een tuinhuis kantoor is een uitstekende stap naar een flexibele werkplek, direct in je eigen buitenruimte. Een tuinhuis kantoor geeft je de rust en ruimte die nodig is om ongestoord te kunnen werken. Of je nu een standaard kantoor in tuin wenst of een op maat gemaakt kant en klaar kantoor in tuin, bij Dit is Plek helpen we je graag verder.

Een tuinhuis kantoor is een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een rustige werkplek aan huis. Het scheiden van je woon- en werkruimte kan enorm bijdragen aan je productiviteit en werkplezier. Ontdek de mogelijkheden van een kantoor in tuin bij Dit is Plek. Bel ons direct of vraag een offerte aan en dan kijken we samen hoe we jouw wens kunnen verwezenlijken!

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek