Een noodgebouw huren of kopen als tijdelijke leef- of werkruimte.

Bij Dit is Plek koopt of huur je tijdelijke units van hoge kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor kantoorunits of een bouwkeet, maar ook voor een noodgebouw. Heb je dus snel een ruimte nodig waarin je tijdelijk kunt leven of werken, dan ben je bij Dit is Plek aan het juiste adres. Wij hebben hét noodgebouw om te kopen of huren dat bij jou past.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Waarom een noodgebouw kopen?.

Een noodgebouw kopen kan erg handig zijn. Wij kunnen een noodgebouw namelijk snel en zonder problemen bij je plaatsen. Wanneer je besluit een noodgebouw te kopen, kun je dit noodgebouw zelfs op maat laten maken. Een noodgebouw komt van pas wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt gehad met een brand, waardoor je woning niet meer begaanbaar is en je met spoed een noodverblijf moet kopen. Dit hoeft natuurlijk niet per se het geval te zijn bij een woning. Zo kan een school of kantoor ook te maken krijgen met grote, onverwachte schade, waardoor een noodverblijf kopen de beste oplossing is. 

Aanbod Kantoor & Kantine.

5-delig schakelgebouw

20703 t/m 20707 | Geschakelde unit, Kantoorunit

  • 6m (l) x 12,5m (b) = 75 m2
  • Koop
Meer informatie
3-delig sanitair gebouw

20777-20778-20779 | Geschakelde unit, Sanitaire unit

  • 6,20m (l) x 8,70m (b) = 53.94 m2
  • € 3.950,00
  • Koop
Meer informatie

De voordelen van een noodgebouw huren.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een noodverblijf te huren. Je bent natuurlijk altijd van plan om een noodgebouw slechts tijdelijk te gebruiken, maar wanneer je een noodgebouw voor een langere periode nodig hebt, kun je er beter voor kiezen om dat noodverblijf te kopen. Heb je het noodgebouw voor een korte, bepaalde periode nodig. Dan kan het nuttig zijn om een noodverblijf te huren. Wanneer de huurperiode er dan op zit, komen wij de units van het noodverblijf weer ophalen.

Een goede noodopvang voor kinderen.

Scholen maken vaak gebruik van een noodgebouw als noodopvang voor kinderen. Vaak moet een school verbouwd worden, verplaatst de school naar een nieuwe locatie en is de bouw nog niet afgerond, of is er sprake van brand of schade. De kinderen moeten dan natuurlijk wel ergens terecht kunnen. Een noodgebouw is dan de perfecte oplossing. Voor zo’n noodoplossing hoeven de kosten ook helemaal niet zo hoog te liggen, het is maar net waar je naar op zoek bent. 

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Bij Dit is Plek een noodgebouw kopen of huren.

Bij Dit is Plek kun je altijd een noodgebouw kopen of huren dat perfect bij je past. Wij hebben enkel units van hoge kwaliteit en helpen je graag bij het vinden van het beste noodgebouw voor jou. Dat doen we door persoonlijk contact en hulp waar nodig. Zo staan we echt voor je klaar. Wil je graag een noodgebouw huren of kopen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek