Een sanitairunit kopen.

Bij Dit is Plek kun je verschillende soorten sanitaire units kopen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte sainitairunit. Zo kun je kiezen voor een complete sanitaire unit, maar ook voor een wc unit, een unit met alleen een badkamer unit of je kunt een toiletunit kopen of huren. Het is zelfs mogelijk om een speciale sanitaire unit voor de camping te kopen of huren.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Sanitair unit huren voor je project of evenement.

Een sanitair unit huren is een slimme keuze wanneer je tijdelijk extra sanitaire voorzieningen nodig hebt. Of het nu gaat om een bouwproject, een grootschalig evenement of een tijdelijke camping, door een sanitair unit te huren voorzie je jouw gasten en werknemers van de nodige sanitaire faciliteiten. Het huren van een sanitair unit biedt een flexibele en kosteneffectieve oplossing, zonder de langetermijnverplichting die komt kijken bij een aankoop. Zo kun je een sanitair unit huren voor de exacte duur die je nodig hebt, wat zorgt voor zowel gemak als financiële efficiëntie. Wij stellen hoge eisen aan de hygiëne en goed te onderhouden hoogwaardige materialen

Badkamer unit huren voor tijdelijke sanitaire oplossingen.

Er zijn momenten waarop de behoefte aan extra sanitaire voorzieningen zich aandient, bijvoorbeeld tijdens renovaties. Een badkamer unit huren is dan een uitstekende optie om in deze behoefte te voorzien. Een badkamer unit huren biedt een comfortabele en hygiënische omgeving, vaak uitgerust met alle essentiële faciliteiten zoals een unit met douche.

Het huren van een badkamer unit biedt een snelle en flexibele oplossing. Je kunt kiezen uit verschillende types en formaten. Bijvoorbeeld, een unit met douche is uitermate geschikt voor locaties waar mensen voor langere tijd verblijven zoals een festivalcamping of een bouwplaats. Het proces van een badkamer unit huren is doorgaans eenvoudig en snel te regelen, zodat je binnen no-time over de gewenste sanitaire voorzieningen beschikt.

Aanbod Kantoor & Kantine.

10ft Sanitaire unit met 2 toiletten en 1 urinoir

10176 | Enkelvoudige unit, Sanitaire unit

  • Huur
Meer informatie
10ft Sanitaire unit met toilet & douche

20389 | Sanitaire unit

  • 2.99m (l) x 2.44m (b) = 7.2956 m2
  • Koop
Meer informatie
16ft Sanitaire unit – Dames & Heren

10010 | Sanitaire unit

  • 4.86m (l) x 2.44m (b) = 11.8584 m2
  • Koop
Meer informatie

De voordelen van een toilet unit kopen.

Een toilet unit kopen is een uitstekende investering voor locaties of evenementen waar permanente of semi-permanente sanitaire voorzieningen vereist zijn. Een toilet unit kopen betekent dat je altijd beschikt over betrouwbare en hygiënische sanitaire voorzieningen, ongeacht waar je deze nodig hebt. Bij een toilet unit kopen kun je kiezen uit verschillende modellen en groottes, afhankelijk van je specifieke behoeften. Een toilet unit kopen is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en kan naar wens worden verplaatst of opnieuw worden geplaatst, wat flexibiliteit biedt voor je project of evenement.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Een sanitairunit kopen? Neem contact op!..

Wil je graag een sanitairunit huren of kopen, dan kun je zeker terecht bij Dit is Plek. Wij hebben verschillende soorten units: van units met enkel een toilet, tot een badkamer unit. Ook wanneer je graag een unit op maat laat maken, kun je bij ons aankloppen. We gaan graag met je om de tafel zitten om een ontwerp te maken. Ben je benieuwd wat wij precies voor jou kunnen doen? Neem dan gerust eens contact met ons op en we bespreken graag de opties voor een passende sanitaire unit!

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek

Veelgestelde vragen

Een sanitairunit is een gebouw dat bestaat uit verschillende sanitaire voorzieningen, zoals een douche, bad en een toilet. Een sanitairunit kun je overal wegzetten om jezelf of anderen te voorzien van sanitaire voorzieningen. 

Een sanitairunit kan er verschillend uitzien. Zo kan een sanitairunit bestaan uit meerdere toiletten en een wasbak, uit één toilet met wasbak, alleen een toilet, uit urinoirs, uit alleen een douche of een douche en toilet. 

Een sanitairunit kan in verschillende situaties handig van pas komen, zoals bij een festival, op een camping, op een bouwplaats voor personeel of bij een verbouwing van de badkamer. 

Voor een sanitairunit gelden dezelfde regels als voor andere units: deze mag geplaatst worden bij aanvang van een evenement, verbouwing of bouwplaats en gedurende het evenement of de werkzaamheden blijven staan. Na afloop van het evenement of de werkzaamheden dient de sanitairunit verwijderd te worden.

De grootte van een sanitairunit is afhankelijk van het aantal voorzieningen dat in de unit zit. Een sanitair unit met badkamer en toiletten is groter dan een sanitaire unit met enkel een toilet. 

Een sanitairunit van Dit Is Plek is altijd hygiënisch. We staan voor goede kwaliteit tijd en zorgen ervoor dat al onze units goed schoon te houden zijn. We zullen nooit een sanitaire unit meegeven die niet schoon is.

De kosten van een sanitairunit zijn afhankelijk van de grootte van de unit en de soort voorzieningen die erin zitten. Daarnaast kan de prijs verschillen bij huren en kopen en bij tweedehands en nieuwe units.

Een mobiele sanitairunit is een unit op wielen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een mobiele badkamerwagen of een mobiel toilet.

Een mobiele sanitaire unit kun je vergelijken met een aanhangwagen en kan gemakkelijk als zodanig worden verplaatst. Zo kun je een mobiele sanitaire unit gemakkelijk zelf van A naar B rijden. 

De kosten voor mobiele sanitaire units verschillen per unit. Bij Dit Is Plek kun je altijd uitgaan van een scherpe prijs.

Bij Dit Is Plek kun je elke soort unit op maat laten maken en dus ook jouw sanitairunit. 

We bespreken jouw wensen en komen samen tot een passende oplossing.