Een sanitairunit kopen of huren.

Bij Dit is Plek kun je verschillende soorten sanitaire units kopen en huren. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte sainitairunit. Zo kun je kiezen voor een complete sanitaire unit, maar ook voor een wc douche unit, een unit met alleen douche, een badkamer unit of je kunt een toiletunit kopen of huren. Het is zelfs mogelijk om een speciale sanitaire unit voor de camping te kopen of huren.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

De voordelen van een badkamer unit of toiletunit kopen.

Een sanitairunit is er voor verschillende doeleinden. Zo kan een sanitairunit erg handig zijn tijdens een groot project zoals een verbouwing, maar bijvoorbeeld ook op een festival kan een sanitaire unit handig zijn. Een sanitairunit kan bestaan uit enkel toiletten, maar bijvoorbeeld ook uit badkamers. Zo kan een sanitairunit  uit verschillende douches en wasruimten bestaan. Met een sanitairunit kun je je gasten voorzien van hoogwaardige sanitaire voorzieningen. 

Je kunt natuurlijk ook een wc unit kopen of huren voor een bouwplaats of je kunt kiezen voor een sanitair unit voor de camping om te kopen of huren. Beide zijn onmisbaar; zowel werknemers van een bouwplaats als gasten van de camping moeten op een prettige manier naar het toilet kunnen en / of zich kunnen wassen. Met een sanitaire unit is dat mogelijk!

Aanbod Kantoor & Kantine.

10ft Sanitaire unit met 2 toiletten en 1 urinoir

10176 | Enkelvoudige unit, Sanitaire unit

  • Huur
Meer informatie
10ft sanitairunit – douche en toilet ClassicLine

k_sa10_0001_000148 | Sanitaire unit

  • 2.800m (l) x 2.350m (b) = 6.58 m2
  • Huur
Meer informatie
10ft Sanitaire unit met toilet & douche

20389 | Sanitaire unit

  • 2.99m (l) x 2.44m (b) = 7.2956 m2
  • Koop
Meer informatie

Een sanitairunit huren of kopen van hoge kwaliteit.

Wanneer je een sanitairunit huurt of koopt, wil je natuurlijk dat deze van goede kwaliteit is. Het is belangrijk dat sanitaire voorzieningen goed werken, stevig zijn en goed schoon te houden zijn. Wij stellen hoge eisen aan de hygiëne en goed te onderhouden hoogwaardige materialen

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Een sanitairunit kopen of huren? Neem contact op!.

Wil je graag een sanitairunit huren of kopen, dan kun je zeker terecht bij Dit is Plek. Wij hebben verschillende soorten units: van units met enkel een toilet, tot een badkamer unit. Ook wanneer je graag een unit op maat laat maken, kun je bij ons aankloppen. We gaan graag met je om de tafel zitten om een ontwerp te maken. Ben je benieuwd wat wij precies voor jou kunnen doen? Neem dan gerust eens contact met ons op en we bespreken graag de opties voor een passende sanitaire unit!

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek

Veelgestelde vragen

Een sanitairunit is een gebouw dat bestaat uit verschillende sanitaire voorzieningen, zoals een douche, bad en een toilet. Een sanitairunit kun je overal wegzetten om jezelf of anderen te voorzien van sanitaire voorzieningen. 

Een sanitairunit kan er verschillend uitzien. Zo kan een sanitairunit bestaan uit meerdere toiletten en een wasbak, uit één toilet met wasbak, alleen een toilet, uit urinoirs, uit alleen een douche of een douche en toilet. 

Een sanitairunit kan in verschillende situaties handig van pas komen, zoals bij een festival, op een camping, op een bouwplaats voor personeel of bij een verbouwing van de badkamer. 

Voor een sanitairunit gelden dezelfde regels als voor andere units: deze mag geplaatst worden bij aanvang van een evenement, verbouwing of bouwplaats en gedurende het evenement of de werkzaamheden blijven staan. Na afloop van het evenement of de werkzaamheden dient de sanitairunit verwijderd te worden.

De grootte van een sanitairunit is afhankelijk van het aantal voorzieningen dat in de unit zit. Een sanitair unit met badkamer en toiletten is groter dan een sanitaire unit met enkel een toilet. 

Een sanitairunit van Dit Is Plek is altijd hygiënisch. We staan voor goede kwaliteit tijd en zorgen ervoor dat al onze units goed schoon te houden zijn. We zullen nooit een sanitaire unit meegeven die niet schoon is.

De kosten van een sanitairunit zijn afhankelijk van de grootte van de unit en de soort voorzieningen die erin zitten. Daarnaast kan de prijs verschillen bij huren en kopen en bij tweedehands en nieuwe units.

Een mobiele sanitairunit is een unit op wielen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een mobiele badkamerwagen of een mobiel toilet.

Een mobiele sanitaire unit kun je vergelijken met een aanhangwagen en kan gemakkelijk als zodanig worden verplaatst. Zo kun je een mobiele sanitaire unit gemakkelijk zelf van A naar B rijden. 

De kosten voor mobiele sanitaire units verschillen per unit. Bij Dit Is Plek kun je altijd uitgaan van een scherpe prijs.

Bij Dit Is Plek kun je elke soort unit op maat laten maken en dus ook jouw sanitairunit. 

We bespreken jouw wensen en komen samen tot een passende oplossing.