Een bouwkeet huren of kopen.

Een Dit is Plek bouwkeet of schaftkeet kopen biedt de mogelijkheid om comfortabel te werken of te schaften tijdens bouwwerkzaamheden. U kunt bij ons een schaftwagen, directiekeet, een bouwkeet, sanitaire units of een tijdelijke kantoor unit bij ons kopen. Hierdoor bieden wij tijdelijke of vaste oplossingen voor de bouw. Wij kunnen u altijd op de juiste manier helpen, zodat u met de juiste middelen aan de slag kunt. 

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Een schaftkeet of schaftwagen huren of kopen?.

Een schaftkeet of schaftwagen huren of kopen is eigenlijk zo goed als onmisbaar bij iedere bouwgelegenheid. Een schaftkeet of schaftwagen is een kantinegebouw, ingericht met sanitaire voorzieningen, een keuken en een verwarming  Ook kan deze naar wens worden ingericht met tafels en stoelen. Werknemers kunnen hier zo in hun pauze ontspannen en opwarmen. Zeker op koude of op natte dagen is dat enorm fijn, zo kunnen ze even bijkomen van het weer. Natuurlijk kan de schaftkeet ook worden voorzien van een airco, zodat het op warme zomerse dagen ook heerlijk vertoeven is in de schaftwagen. Wanneer u een schaftwagen wilt huren of kopen, dan zit u bij Dit Is Plek goed. We hebben een breed aanbod in zowel nieuwe als gebruiken schaftketen.

Aanbod Bouwplaats & Inrichting.

Kantoorunit 6×3 meter met keukenblok

20626 | Enkelvoudige unit, Kantoorunit

  • 6m (l) x 3m (b) = 18 m2
  • € 4.450,00
  • Koop
Meer informatie
20 FT. Opslagcontainer
  • 6m (l) x 2.44m (b) = 14.64 m2
  • Koop
Meer informatie
Schakelset 2 delig

20636-20341 | Geschakelde unit, Kantoorunit

  • 12m (l) x 6m (b) = 72 m2
  • Huur
Meer informatie

Waarom een bouwkeet, schaftkeet of schaftwagen huren?.

Een schaftwagen, schaftkeet, directiekeet of bouwkeet huren kan erg veel voordelen hebben. Door een schaftkeet of bouwkeet te huren, kun je een schaftkeet of schaftwagen huren die perfect bij je werkzaamheden past. Voor werknemers is zo’n tijdelijke unit enorm fijn, ze kunnen hier immers even ontspannen tijdens het harde werken. Een schaftkeet, bouwkeet of schaftwagen huren heeft daarbij als voordeel dat je de bouwkeet kunt laten leveren en ophalen wanneer je wilt. Je hoeft de schaftwagen nergens op te slaan en bent minder geld kwijt dan wanneer je bijvoorbeeld een directiekeet moet kopen. Wilt u een schaftkeet, bouwkeet of directiekeet huren? Klik dan hier om ons actuele assortiment te bekijken.

De voordelen van een schaftwagen, schaftkeet of bouwkeet kopen.

Een bouwkeet kopen is vaak een goede keuze. Je kunt namelijk een schaftwagen, schaftkeet of directiekeet kopen voor verschillende doeleinden. Het voordeel van een directiekeet, bouwkeet, schaftkeet of schaftwagen kopen, is dat je de bouwkeet altijd in je eigen bezit hebt. Zeker wanneer je van project naar project gaat, is het handig om altijd een bouwkeet of schaftkeet te kunnen plaatsen. Zo zorg je ervoor dat je werknemers altijd een plek hebben om even tot rust te komen. Een bouwkeet kopen kan daarbij in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Je kunt dus altijd een schaftwagen of schaftkeet kopen die perfect bij jouw werkzaamheden past. 

Een directiekeet kopen kan ook goed van pas komen als je een groot bedrijf hebt en altijd de ruimte op de bouwplaats wilt hebben om je werk te kunnen doen. Door een directiekeet te kopen, kun je als projectleider ter plaatse makkelijk meedenken en je terugtrekken wanneer dit nodig is voor overige werkzaamheden. Wil je graag een bouwkeet, schaftkeet of directiekeet kopen? Dan kun je hier ons aanbod bekijken.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Een directiekeet kopen of huren.

Een directiekeet is een (meestal tijdelijk) gebouw waarin de aannemer of opzichter van een project kan werken. Zo is hij altijd op locatie om mee te denken en werken aan het project, maar heeft hij wel een kantoor waar hij rustig aan het werk kan. Natuurlijk kun je een directiekeet kopen of huren en deze combineren met een schaftkeet of schaftwagen. De kantoorruimte zit dan eventueel verbonden aan de kantineruimte, waardoor er een complete werkruimte ontstaat.

Een bouwkeet kopen of huren? Neem contact op!.

Bij Dit is Plek kun je een bouwkeet kopen of huren. Wij verkopen of verhuren enkel bouwketen van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs. Wanneer je Dit is Plek inschakelt weet je dus altijd zeker dat je een top product krijgt. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing, vraag bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden en neem contact op. We helpen je graag om de juiste bouwkeet, schaftwagen of schaftkeet of directiekeet te kopen of huren. 

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.


Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 4.5000 m2 productiefaciliteit

Meer over Dit is Plek

Veelgestelde vragen

Een bouwkeet is een verplaatsbare ruimte waarin personeel van een bouwplaats pauze kan houden of waar de aannemer of projectleider kan werken. Een bouwkeet is beschikbaar in verschillende soorten, zoals een schaftkeet, directiekeet, kantoor en sanitairunit.

Hoe groot een bouwkeet is verschilt per unit. Zo zijn er enkelvoudige unis van 20m2, maar je kunt ook een geschakelde bouwkeet van 90m2 meter huren of kopen. Neem een kijkje bij ons aanbod om verschillende afmetingen te zien.

Nee, je hebt geen vergunning nodig voor een bouwkeet. Je mag een bouwkeet vergunningsvrij plaatsen, zolang er werkzaamheden plaatsvinden. Die werkzaamheden lopen uiteen van voorbereidend werk tot de daadwerkelijke bouwactiviteiten.

Er wordt van tevoren vastgesteld hoe lang de bouwkeet op een bepaalde plek mag blijven staan met een maximum van 15 jaar. Daarnaast moet een bouwkeet die langer dan het vastgestelde termijn op een plek staat voldoen aan de regels voor bestaande bouw.

Wat een bouwkeet kost, is afhankelijk van de soort bouwkeet, de voorzieningen en de grootte van de bouwkeet. Ook is er een verschil in prijs wanneer je een bouwkeet koopt of huurt.

Een schaftkeet is een bouwkeet speciaal bedoeld voor personeel om pauze in te houden.

De afmetingen van een schaftkeet verschillend per unit. Zo zijn de afmetingen van een schaftkeet afhankelijk van de soort voorzieningen die erin zitten, zoals een toiletruimte, een kantoor en een keuken. Hoe meer voorzieningen in de schaftkeet, hoe groter. 

Een directiekeet is een verplaatsbare kantoorunit waar de projectleider of aannemer rustig op de bouwplaats kan werken. Doorgaans bestaat een directiekeet uit een kantoor en afhankelijk van de grootte van de directiekeet kan er een keuken of een toilet in zitten.

Wat een directiekeet kost is afhankelijk van de grootte en wat voor soort voorzieningen erin zitten. Ook is de prijs afhankelijk van of je wilt huren of kopen en of je voor een nieuwe directiekeet gaat of een tweedehands directiekeet.

Sanitaire voorzieningen zijn: bad, douche, toilet, kranen, urinoirs, afvoer. Een sanitaire unit kan dus van al deze zaken voorzien zijn of van enkele onderdelen. Ook kan een schaftkeet, directiekeet en kantoorunit uitgerust zijn met sanitaire voorzieningen.