Een bouwkeet kopen.

Als het gaat om de bouwsector, dan is het een goed idee om een bouwkeet te kopen. Een bouwkeet is een kantinegebouw, ingericht met sanitaire voorzieningen, een keuken en een verwarming. De bouwkeet kan volledig worden ingericht zoals je het zelf wilt, met bijbehorende meubels zoals tafels en stoelen. Zo kunnen werknemers hier lekker ontspannen pauzeren. Zeker op koude of natte dagen is dat zeer prettig! Op warme dagen is een bouwkeet met airco een prettige optie. Wanneer u een mobiele bouwkeet wilt huren of kopen, dan zit u bij Dit is Plek goed. U kunt bij ons terecht voor zowel een nieuwe als een gebruikte bouwkeet.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Waarom een bouwkeet huren?.

De huur van een bouwkeet kan erg veel voordelen hebben. Door een bouwkeet te huren, kun je een bouwkeet huren die perfect bij je werkzaamheden past. Werknemers hebben dankzij de tijdelijke unit de mogelijkheid om te ontspannen tijdens het harde werken. Bovendien heeft een bouwkeet huren als voordeel dat je deze kunt laten leveren en ophalen wanneer je wilt. Zo hoef je deze nooit zelf op te slaan, wat een hoop geld scheelt. Wil je graag een bouwkeet huren voor een project? Klik dan hier om ons actuele assortiment voor de huur van een bouwkeet te bekijken.

Aanbod bouwkeet.

20ft kantoorunit – toilet en keukenblok ClassicLine

9632977 | Enkelvoudige unit

  • 6.05m (l) x 2.44m (b) = 14.762 m2
  • Huur
Meer informatie
5-delig schakelgebouw

20703 t/m 20707 | Geschakelde unit, Kantoorunit

  • 6m (l) x 12,5m (b) = 75 m2
  • Koop
Meer informatie
3-delig sanitair gebouw

20777-20778-20779 | Geschakelde unit, Sanitaire unit

  • 6,20m (l) x 8,70m (b) = 53.94 m2
  • € 3.950,00
  • Koop
Meer informatie

De voordelen van een bouwkeet kopen.

Een bouwkeet kopen is vaak een goede keuze. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Denk aan een bouwkeet met toilet of kies ervoor om een standaard bouwkeet te kopen. Het voordeel van een bouwkeet kopen, is dat deze van jou zelf is. Het kan handig zijn als je veel verschillende projecten uitvoert, om een bouwkeet te kopen die je steeds weer mee kunt nemen. Zo hebben werknemers altijd een plekje voor zichzelf om te pauzeren. Een mobiele bouwkeet kopen kun je doen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo heb je altijd een bouwkeet die bij je past.

Werk je vaak met projectleiders? Dan kan een bouwkeet kopen ook handig zijn als je een groot bouwbedrijf hebt. Zo heeft de projectleider een plek om zijn werkzaamheden uit te voeren. Investeer je in een bouwkeet door deze zelf te kopen, dan kan de projectleider gemakkelijk op de bouwplaats mee denken en zich terugtrekken indien nodig. Wil je graag een bouwkeet kopen? Dan kun je hier ons aanbod bekijken.

Een bouwkeet huren voor uw uitvoerder.

Een bouwkeet is een (tijdelijk) gebouw waarin een projectleider, aannemer of uitvoerder zijn werkzaamheden kan uitvoeren. Dankzij de bouwkeet is er altijd een mogelijkheid voor de uitvoerder om mee te denken en mee te werken met de werknemers, zonder in te leveren op een rustig kantoor. De bouwkeet kan gemakkelijk worden gecombineerd met een ruimte waar werknemers kunnen ontspannen. Als je ervoor kiest om een combinatie bouwkeet te huren, dan zit de kantoorruimte bijvoorbeeld verbonden aan de kantine, waardoor er een complete werkruimte ontstaat.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Op zoek naar een bouwkeet? Neem contact op!.

Bij Dit is Plek kun je een bouwkeet met toilet kopen. Wij verkopen enkel bouwketen van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs. Wanneer je Dit is Plek inschakelt weet je dus altijd zeker dat je een top product krijgt. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing, vraag bij ons een offerte aan of neem contact op. We helpen je graag om de juiste bouwkeet te kopen of te huren.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek