Een bouwkeet huren of kopen.

Een Dit is Plek bouwkeet  biedt de mogelijkheid om comfortabel werken of te schaften tijdens bouwwerkzaamheden. We bieden kantoor-, schaft- en kleedruimtes en sanitaire units aan als tijdelijke of vaste oplossing voor op de bouw. Wij kunnen u altijd op de juiste manier helpen, zodat u met de juiste middelen aan de slag kunt.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Een schaftkeet of schaftwagen huren of kopen?.

Een schaftkeet of schaftwagen huren of kopen is eigenlijk zo goed als onmisbaar bij iedere bouwgelegenheid. Een schaftkeet of schaftwagen is eigenlijk een kantinegebouw, ingericht met sanitaire voorzieningen, een keuken en een verwarming  Ook kan deze naar wens worden ingericht met tafels en stoelen. Werknemers kunnen hier zo in hun pauze ontspannen en opwarmen. Zeker op koude of op natte dagen is dat enorm fijn, zo kunnen ze even bijkomen van het weer. Natuurlijk kan de schaftkeet ook worden voorzien van een airco, zodat het op warme zomerse dagen ook heerlijk vertoeven is in de schaftwagen.

Aanbod Bouwplaats & Inrichting.

Kantoor-/woonunit ca. 9×3 mtr. – 2 ruimtes, met hal met keukentje, toilet met wastafel en unit is voorzien van draai/kiepramen met geïntegreerd rolluik

20618

  • 9m (l) x 3m (b) = 27 m2
  • € 17.850,00
  • Huur
Meer informatie
Gebruikte 20ft. opslagcontainer met stelling (wit)

20963 | Container, Overig

  • 6m (l) x 2,5m (b) = 15 m2
  • € 1.850,00
  • Koop
Meer informatie
Woonunit 9×3 meter, 1 slaapkamer, hal, sanitaire ruimte, woonkamer en keuken

20847 | Enkelvoudige unit, Woonunit

  • € 24.750,00
  • Huur
Meer informatie

Waarom een bouwkeet, schaftkeet of schaftwagen huren?.

Een schaftwagen, schaftkeet, directiekeet of bouwkeet huren kan erg veel voordelen hebben. Door een bouwkeet te huren kun je een schaftkeet of schaftwagen huren die perfect bij je werkzaamheden past. Voor werknemers is zo’n tijdelijke unit enorm fijn, ze kunnen hier immers even ontspannen tijdens het harde werken. Een schaftkeet, bouwkeet of schaftwagen huren heeft daarbij als voordeel dat je de bouwkeet kunt laten leveren en ophalen wanneer je wilt. Je hoeft de schaftwagen nergens op te slaan en bent minder geld kwijt dan wanneer je bijvoorbeeld een directiekeet moet kopen.

De voordelen van een schaftwagen, schaftkeet of bouwkeet kopen.

Een bouwkeet kopen is vaak een goede keuze. Je kunt namelijk een schaftwagen, schaftkeet of directiekeet kopen voor verschillende doeleinden. Het voordeel van een directiekeet, bouwkeet, schaftkeet of schaftwagen kopen is dat je de bouwkeet altijd in je eigen bezit hebt. Zeker wanneer je van project naar project gaat, is het handig om altijd een bouwkeet te kunnen plaatsen. Zo zorg je ervoor dat je werknemers altijd een plek hebben om even tot rust te komen. Een bouwkeet kopen kan daarbij in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Je kunt dus altijd een schaftwagen of schaftkeet kopen die perfect bij jouw werkzaamheden past.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Een directiekeet kopen of huren.

Een directiekeet is een (meestal tijdelijk) gebouw waarin de aannemer of opzichter van een project kan werken. Zo is hij altijd op locatie om mee te denken en werken aan het project, maar heeft hij wel een kantoor waar hij rustig aan het werk kan. Natuurlijk kun je een directiekeet kopen of huren en deze combineren met een schaftkeet of schaftwagen. De kantoorruimte zit dan eventueel verbonden aan de kantineruimte, waardoor er een complete werkruimte ontstaat.

Een bouwkeet kopen of huren? Neem contact op!.

Bij Dit is Plek kun je een bouwkeet kopen of huren. Wij verkopen of verhuren enkel bouwketen van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs. Wanneer je Dit is Plek inschakelt weet je dus altijd zeker dat je een product op maat krijgt. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing, vraag bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden en neem contact op.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.


Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 4.5000 m2 productiefaciliteit

Meer over Dit is Plek