Een woonunit kopen of woonunit huren.

Als je gaat bouwen of verbouwen, wil jij je daarop focussen. Woon je dan nog in de woning zelf, dan kan dat de project voortgang belemmeren. Je kunt dan een tijdelijke woonunit in de tuin kopen of huren. Dit is Plek zorgt met een geschakelde woonunit voor een goede en comfortabele oplossing. Zo kun jij je focussen op je project. Of je nu liever een tijdelijke en mobiele woonunit wilt kopen of huren, bij ons ben je op de juiste plek.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Tijdelijke huisvesting.

Een modulaire woonunit is een tijdelijke huisvesting unit. Het is een compact en tijdelijk  gebouw waarin geleefd kan worden. Zo’n mobiele woonunit kun je kopen of huren en is ingericht als tijdelijke woonruimte met een keuken en sanitaire gelegenheden. Een woonunit kan worden gebruikt als bijvoorbeeld tijdelijke huisvesting. Je kunt zo’n mobiele, tijdelijke woonunit kopen of huren bij Dit is Plek. Je kunt ervoor kiezen om een kant en klare woonunit voor in de tuin te kopen of huren; dat is handig bij langdurige of grote verbouwingen die het woongenot aanzienlijk verminderen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een slaapunit te huren of te kopen, wanneer je alleen plek nodig hebt om te slapen. Bij Dit Is Plek bieden we altijd goedkope woonunits; of het nu gaat om een woonunit kopen of een slaapunit huren. 

Aanbod Wonen & Slapen.

Kantoor-/woonunit ca. 9×3 mtr. – 2 ruimtes, met hal met keukentje, toilet met wastafel en unit is voorzien van draai/kiepramen met geïntegreerd rolluik

10005 | Enkelvoudige unit, Woonunit

  • 9.00m (l) x 3.00m (b) = 27 m2
  • Huur
Meer informatie
Kantoor-/woon unit ca. 6×3 mtr. 1 ruimte en hal met een toilet en wastafel en ramen

10002 | Enkelvoudige unit, Kantoorunit

  • 6.05m (l) x 3.00m (b) = 18.15 m2
  • Huur
Meer informatie

De voordelen van een tijdelijke woonunit huren of kopen.

Ben je op zoek naar tijdelijke huisvesting, dan kan een mobiele woonunit of slaapunit huren of kopen een goed idee zijn. Er zitten behoorlijk wat voordelen aan een tijdelijke woonunit kopen of huren. Kant en klare woonunits zijn namelijk makkelijk te plaatsen. Zo ben je hier niet veel tijd of werk aan kwijt. Daarbij is de functie van een modulaire huisvesting erg breed en kun je deze dus voor veel zaken gebruiken. Ben je bijvoorbeeld aan het verbouwen en kun je niet in je eigen woning wonen tijdens die verbouwing? Dan kun je ervoor kiezen om een paar maanden een mobiele woonunit te huren. Je kunt er ook voor kiezen om een slaapunit te kopen of te huren om deze vervolgens te verhuren, of ter beschikking te stellen voor familie.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Waarom een woonunit kopen?.

Het kan enorm veel voordelen hebben om een woonunit te kopen. Zo kun je deze woonunit verhuren, of hier familie of vrienden in huisvesten. Gebruik het bijvoorbeeld als gastenruimte. Een woonunit kopen kan ook erg handig zijn wanneer je deze bijvoorbeeld als bed and breakfast wilt verhuren. Ook kan een woonunit perfect dienen als tiny house, het is immers een complete en compacte woning.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Waarom een woonunit kopen voor tijdelijke huisvesting?.

Een mobiele woonunit of slaapunit kopen is erg praktisch als tijdelijke huisvesting. Woonunits zijn relatief goedkope opties voor tijdelijke huisvesting, waardoor je niet teveel geld kwijt bent. Een mobiele, kant en klare woonunit of een mobiele slaapunit is daarbij erg gemakkelijk te plaatsen. Heb je de woonunit niet meer nodig? Dan kun je deze weer gemakkelijk verkopen. Ben je op zoek naar een kortstondige tijdelijke huisvesting? Dan kun je ook een woonunit of slaapunit huren. Wij van Dit is Plek hebben verschillende goedkope woonunits voor je klaar staan.

Mobiele woonunit huren of kopen van hoge kwaliteit.

Wanneer je een woonunit wilt huren of kopen of een slaapunit wilt kopen of huren, wil je natuurlijk wel een tijdelijke huisvesting van hoge kwaliteit. Logisch, zo weet je immers zeker dat je comfortabel in de woonunit kunt leven en dat deze lang meegaat. Wanneer je besluit een woonunit te kopen of huren bij Dit is Plek hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij stellen zelf namelijk hoge eisen aan de staat van onze woonunits en de materialen waarmee ze zijn vervaardigd. Ook wanneer je een tweedehands woonunit koopt, weet je zo zeker dat de woonunit van goede kwaliteit is. 

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 4.5000 m2 productiefaciliteit

Meer over Dit is Plek

Dit is Plek zorgt voor kant en klare, goedkope woonunits om te huren of kopen.

Ben je op zoek naar kant en klare, goedkope woonunits, dan kun je zeker terecht bij Dit is Plek. Onze woonunits zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar worden ook nog eens verkocht of verhuurd tegen een erg scherpe prijs. Zo zorgen we ervoor dat je voordelig een mobiele slaapunit of woonunit kunt huren of kopen. 

Een woonunit kopen kan een goede zet zijn wanneer je voor een lange periode huisvestiging wilt creëren. Zo kun je bijvoorbeeld onderdak bieden aan vrienden en familie of de woonunit als Air BnB verhuren.
Heb je tijdelijke huisvestiging nodig, dan kan het een slimme zet zijn om een woonunit of slaapunit te huren. We kunnen deze dan ter plekke bezorgen en weer op komen halen als je de tijdelijke woonunit niet meer nodig hebt.

Een (tijdelijke) woonunit plaats je altijd in de tuin, daar heb je over het algemeen de meeste plek. Wanneer je een woonunit wilt kopen of een slaapunit wilt huren, check dan altijd even bij je gemeente of je een vergunning nodig hebt. Natuurlijk mag je jouw vragen over het kopen van tijdelijke huisvestiging ook aan ons stellen door even contact met ons op te nemen.

Neem contact op om een tijdelijke woonunit te huren of te kopen.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar je een woonunit kunt kopen of huren? Dan ben je bij Dit is Plek aan het juiste adres. Bij ons kun je verschillende woonunits vinden om zowel te kopen als te huren. Daarbij kunnen wij ook een unit op maat voor je maken. Ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Een woonunit is een tijdelijk gebouw om in te wonen en slapen. Een woonunit bestaat doorgaans uit een slaapkamer, woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen, zoals een douche en toilet.

Een slaapunit is een kleine woonunit, waar je alleen in kunt slapen.

Een woonunit of slaapunit mag tot 2 maanden na het in gebruik nemen van je eigen woning blijven staan met een maximum van 2 jaar.

Een woonunit of slaapunit moet voldoen aan de regels van het Bouwbesluit, wat onder andere betekent dat de unit niet hoger mag zijn dan 4 meter. 

Of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een woonunit is afhankelijk van de grootte van de woonunit, waarvoor je deze wilt gebruiken en hoe lang deze moet blijven staan. Doorgaans heb je een omgevingsvergunning nodig. Controleer altijd bij jouw gemeente of je een omgevingsvergunning nodig hebt of niet.

Een woonunit of slaapunit is een bijgebouw met een woonfunctie. Doorgaans plaats je deze in de achtertuin.

Een woonunit of slaapunit kun je voor verschillende doeleinden inzetten. Zo kun je een woonunit plaatsen bij een verbouwing of deze gebruiken als tijdelijk onderkomen voor familie. Een woonunit kun je ook gebruiken om te verhuren als Bed & Breakfast. 

De kosten van een woonunit of slaapunit verschillen per unit. De prijs is onder andere afhankelijk van de grootte van de woonunit of slaapunit, hoe luxe de woonunit is, of de unit gebruikt of nieuw is en of je de woon- of slaapunit wilt kopen of huren.