Een maatwerk unit van Dit is Plek.

Maatwerk is samen zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw uitdaging. Wij staat naast je tijdens dit volledige traject. Van ontwerp en vergunning tot de afwerking en oplevering. Door onze kennis en jarenlange ervaring bieden wij je het juiste advies en complete begeleiding bij de bouw van jouw unit.

Voor iedere uitdaging een oplossing.

Dit is Plek denkt graag met je mee. Of je nu op zoek bent naar een woonunit, een kantoorunit of een bouwkeet, wij kunnen deze op maat voor je maken. Schakel je ons in, dan gaan we eerst met jou aan tafel zitten. We bespreken alle wensen en eisen, waarna wij een uitgebreide tekening maken. Ga je akkoord met de tekening, dan gaan we echt aan de slag en maken we zo de perfecte unit voor jou op maat. 

Maak direct een afspraak
Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een maatwerk unit van hoge kwaliteit.

Wanneer je een maatwerk unit koopt, wil je natuurlijk wel een maatwerk unit van goede kwaliteit. Dat begrijpen wij van Dit is Plek maar al te goed, wij gebruiken daarom enkel materialen van hoge kwaliteit en laten de unit in elkaar zetten door onze eigen vakmensen. Zo weet je zeker dat de maatwerk unit niet alleen precies is waar je naar op zoek bent, maar ook erg lang meegaat. 

Ruim(te)denkend voor al je specifieke oplossingen in elke branche, voor elk project. Geen punt.

Bekijk alle maatwerk projecten

Kwalitatieve maatwerk projecten voor verschillende branches

Bekijk alle maatwerk projecten

Kwalitatieve maatwerk projecten voor verschillende branches

Bekijk alle maatwerk projecten

Kwalitatieve maatwerk projecten voor verschillende branches

Bekijk alle maatwerk projecten

Kwalitatieve maatwerk projecten voor verschillende branches

Bekijk alle maatwerk projecten

Kwalitatieve maatwerk projecten voor verschillende branches

Bekijk alle maatwerk projecten

1. Start aanvraag.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom gaan we graag eerst het gesprek met je aan om te inventariseren wat je wensen en behoeften zijn, en hoe wij je daar in kunnen ontzorgen. Samen vinden een passende oplossing.

 • Maak een afspraak
 • Inventariseren van jouw wensen en behoeften
 • Passende oplossingen bespreken

2. Maatwerk offerte.

Als je wensen inzichtelijk zijn verwerken we deze in een maatwerk offerte. Om zeker te weten dat de oplossing precies passend is bij jou wensen, bespreken we de offerte en bij akkoord maken we meteen een afspraak wanneer de unit wordt geleverd.

 • Verwerken van wensen in maatwerk offerte
 • Bespreken en waar nodig aanpassen
 • Na akkoord direct aan de slag

 

3. Oplevering.

Dank je wel voor de opdracht! Wil je komen kijken tijdens het productieproces? Geen punt. Wanneer de productie is afgerond plaatsen we de unit en leveren we deze sleutel-klaar op. Kijk je ook al uit naar het moment van oplevering? Tot dan!

 • Van offerte naar opdracht voor productie
 • Optie om te komen kijken tijdens werkzaamheden
 • Plaatsing en sleutel-klaar opleveren van uw unit

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Offerte aanvragen

Neem contact op met Dit is Plek voor een maatwerk unit.

Kwaliteit en service staan bij ons erg hoog in het vaandel. Vandaar ook dat wij alles in goed overleg met jou doen en we enkel gebruik maken van materialen van de hoogste kwaliteit. Bij Dit is Plek kun je dan ook terecht voor de beste maatwerk unit. Wij gaan graag met je om de tafel zitten om de verschillende opties te bespreken en de beste maatwerk unit voor je weg te zetten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wanneer je specifieke wensen hebt voor een unit, dan kan Dit Is Plek de unit op maat maken. Dit houdt in dat we de grootte van de unit, het materiaal en de voorzieningen bespreken en vervolgens op maat voor jou maken.

Wij maken allerlei verschillende units op maat. Het kan gaan om: een woonunit of slaapunit, een schaftkeet, bouwkeet of directiekeet, een kantoorunit, een unit voor hobby’s en muziek, een kantine unit of een sanitaire unit.

Maatwerk van Dit Is Plek is er voor ieder project en in elke branche. Zo kun je ons inschakelen voor een tijdelijke unit met betrekking tot wonen, maar we zijn er ook voor de ondernemer, de bouw en industrie, de agrariërs, voor de overheid en voor recreatie. 

Bij Dit Is Plek is alles mogelijk! We leveren maatwerk vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van de unit. Samen bepalen we wat voor materiaal er nodig is om de gewenste unit te maken. We zorgen ervoor dat jouw specifieke wensen, eisen en behoeften aan de unit realiteit worden. 

Een unit op maat kan van allerlei verschillende materialen worden gemaakt en voorzien. Enkele voorbeelden zijn: de unit extra isoleren, geluidsdicht maken en voorzien van airco. 

Ons maatwerk voldoet altijd aan de kwaliteits-, veiligheids- en bouweisen uit het Bouwbesluit. Een unit op maat is altijd brandveilig.

 • Je neemt contact met ons op
 • We gaan met je in gesprek over jouw wensen
 • We maken een offerte
 • We maken een ontwerp
 • We gaan bij goedkeuring voor je aan de slag
 • We leveren jouw unit op maat op en brengen deze naar de gewenste locatie.

Aan maatwerk hangt per situatie een ander prijskaartje. Daarom maken we eerst een offerte voordat we de unit op maat gaan maken; zo kom je nooit voor verrassingen te staan.