Een kantoorunit huren of kopen.

Comfortabel werken of schaften? Geen punt! Bij Dit Is Plek kun je zowel een nieuwe als een gebruikte keukenunit of kantoorunit huren en kopen. Je ervoor kiezen om een tijdelijke kantoorunits of een tijdelijke kantine unit te plaatsen, bijvoorbeeld bij een verbouwing of uitbreiden. Het kan natuurlijk ook als vaste oplossing dienen. Onze geschakelde kantoorunits zorgen voor veel extra ruimte, zodat jij en je werknemers goed en comfortabel kunnen werken of lunchen.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Waarom een kantoorunit huren of kopen?.

Een goede kantoorunit huren of kopen is een perfectie optie wanneer je op zoek bent naar een rustige werkruimte. Je kunt de kantoorunit huren, voor wanneer bijvoorbeeld het kantoorgebouw gerenoveerd moet worden of als er tijdelijke werkzaamheden moeten worden verricht. Kies je ervoor om een kantoorunit te huren, dan komen wij de kantoorunit brengen en ophalen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van de kantoorunit en hoef je de kantoorunit nergens op te slaan. Heb je dus slechts tijdelijke kantoorunits nodig, dan kun je het beste een kantoorunit huren.

Wanneer je voor vast een kantoorunit zoekt, dan raden we aan een kantoorunit te kopen. Een kantoorunit kopen kan een goede, kostenbesparende oplossing zijn wanneer je bijvoorbeeld een kantoor aan huis wilt creëren. Je kunt niet alleen geschakelde kantoorunits kopen, maar ook een mobiele kantoor unit behoort tot de mogelijkheid.  Een mobiele kantoor unit is gemakkelijk van A naar B te verplaatsen; je kunt deze ook huren bij Dit Is Plek.

Aanbod Kantoor & Kantine.

Kantoor-/woon unit ca. 6×3 mtr. 1 ruimte en hal met een toilet en wastafel en ramen

10002 | Enkelvoudige unit, Kantoorunit

  • 6.05m (l) x 3.00m (b) = 18.15 m2
  • Huur
Meer informatie

De voordelen van een kantoorunit kopen.

Heb je een kantoorunit nodig die je regelmatig makkelijk kunt verplaatsen, dan is het slim om een kantoorunit te kopen. Onze kantoorunits zijn ook erg geschikt voor bijvoorbeeld een fijne thuiswerkplek. Een kantoorunit kopen is erg handig als je de kantoorunit vaker of voor een erg lange tijd nodig hebt. Zo heb je de kantoorunit altijd tot je beschikking en kun je er dus altijd mee aan de slag. Wil je graag een kantoorunit kopen? Denk dan ook eens aan onze geschakelde kantoorunits. Deze units kun je gemakkelijk aan elkaar koppelen tot het kantoor dat je in gedachten had. 

Hoe ziet een kantoorunit van Dit is Plek eruit?.

Wij verhuren en verkopen geschakelde kantoorunits van hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en dat wij zelf hoge eisen stellen aan de staat van onze geschakelde kantoorunits. De units zijn standaard uitgerust met een keuken en kunnen op verzoek natuurlijk worden voorzien van bijvoorbeeld airco en zelfs inventaris. Zo ontstaat als het ware een mobiele keukenunit die op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Deze units zijn ook uitstekend geschikt als huiskamer voor arbeidsmigranten of seizoensarbeiders. Een kantine unit of keukenunit, een mobiele kantoor unit, vaste en tijdelijke kantoorunits huren of kopen – bij Dit Is Plek geniet je altijd van de beste kwaliteit, of je ze nou nieuw of gebruikt koopt of huurt. We kunnen een kantoorunit of keukenunit ook voor je op maat maken; zo krijg je altijd een unit die precies voldoet aan jouw eisen en wensen.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Een hoge kwaliteit kantine unit.

Ook als je op zoek bent naar een goede kantine unit om te huren of te kopen, dan kun je zeker terecht bij Dit is Plek. Een kantine unit kan handig zijn, wanneer je bijvoorbeeld in de bouw werkt en steeds van werkplek of bouwplaats wisselt. Dan is een mobiele keukenunit die je mee kunt nemen natuurlijk ideaal. Je kunt ervoor kiezen om de keukenunit te huren, maar je kunt hem ook kopen. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd precies de juiste kantine unit voor jou hebben.

Een mobiele keukenunit van Dit is Plek.

Of je nu aan het verbouwen bent en een aantal geschakelde kantoorunits laat plaatsen, of om een andere reden een kantoorunit besluit te huren of te kopen, een kantine unit of een mobiele keukenunit kan dan ook erg van pas komen. Deze units zijn geschikt als kantine en er kan in gekookt worden, waardoor zowel jij als je werknemers hier tussen het harde werken door even gemakkelijk pauze kunnen nemen. Een kantine unit of mobiele keukenunit kun je bij Dit is Plek volledig ingericht kopen of huren. 

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een kantoor of kantine unit kopen of huren? Neem contact op!.

Als je graag een kantoorunit of kantine unit van hoge kwaliteit wilt kopen of huren, ben je bij Dit is Plek aan het juiste adres. Wij verhuren en verkopen zowel nieuwe als tweedehands geschakelde kantoorunits en kantine units van hoge kwaliteit. Zo kun je dus altijd bij ons terecht voor de juiste ruimtes. Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen doen? Neem dan gerust even contact op met ons!

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek

Veelgestelde vragen

Een kantoorunit is een tijdelijk gebouw dat je kunt gebruiken als werkruimte. Doorgaans is een kantoorunit uitgerust met een werkruimte en een keuken.

Een geschakelde kantoorunit kun je koppelen aan een andere kantoorunit. Zo kun je meerdere kantoorunits aan elkaar vastmaken en op die manier een grote, tijdelijke werkruimte te creëren. 

Een kantoorunit kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Je kunt er eentje in de tuin zetten als werkruimte, je kunt een kantoorunit gebruiken als noodlokaal, dependance of als tijdelijk kantoor bij een verbouwing. Ook kun je een kantoorunit gebruiken op een bouwplaats als directiekeet. 

Kantoorunits zijn er in verschillende afmetingen. Doorgaans is een kantoorunit beschikbaar vanaf 18m2 en mag niet groter zijn dan 100m2. 

Hoeveel een kantoorunit kost is afhankelijk van het formaat, de soort voorzieningen die erin zitten en of je kiest voor een nieuwe kantoorunit of een tweedehands unit. Daarnaast zit er een verschil in prijs wanneer je de kantoorunit huurt in plaats van koopt.

Een kantoorunit kopen doe je het beste wanneer je deze vaak of voor een lange periode nodig hebt, zoals een kantoor aan huis of als aannemer in de bouw. 

Ja, een kantoorunit kun je vergunningsvrij plaatsen. Het maakt niet of je de kantoorunit in je tuin of op een bouwplaats wilt zetten. 

De kantoorunit in de tuin mag maximaal tot 4 meter afstand van het huis geplaatst worden en mag niet hoger zijn dan 4 meter. Als je tuin kleiner is dan 100m2, dan mag je maximaal 50% bij bouwen. Hoe kleiner de tuin, hoe kleiner dit percentage wordt. 

Een kantine unit kan gebruikt worden in de bouw om te schaften of kan als lunchruimte wanneer een kantoor of de kantine van het kantoor wordt verbouwd. Dit Is Plek biedt verschillende kantine units aan, waaronder volledig gemeubileerde kantine units.