Een schaftkeet kopen..

Een schaftkeet kopen is vrijwel onmisbaar bij ieder bouwproject. Een schaftkeet fungeert als een kantinegebouw, uitgerust met sanitaire voorzieningen, een keuken en verwarming. Tevens kan deze naar wens worden ingericht met tafels en stoelen. Werknemers kunnen hier tijdens hun pauze ontspannen en opwarmen. Vooral op koude of natte dagen is dat enorm prettig, zo kunnen ze even bijkomen van het weer. Uiteraard kan de schaftkeet ook worden voorzien van een airco, zodat het op warme zomerse dagen ook aangenaam vertoeven is in de schaftkeet. Wanneer u een schaftwagen wilt huren of kopen, dan zit u bij Dit is Plek goed. We hebben een breed scala aan zowel nieuwe als gebruikte schaftwagens.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Waarom een schaftkeet huren?.

Het huren van een schaftkeet kan tal van voordelen bieden. Door een schaftkeet te huren, kun je een schaftkeet huren die perfect aansluit bij je werkzaamheden. Voor werknemers is zo’n tijdelijke unit enorm aangenaam, ze kunnen hier immers even ontspannen tijdens het harde werken. Een schaftwagen huren heeft daarbij als voordeel dat je de schaftwagen kunt laten bezorgen en ophalen wanneer je wilt. Je hoeft de schaftkeet nergens op te slaan en bent minder geld kwijt dan wanneer je bijvoorbeeld een schaftkeet moet kopen. Wilt u een schaftwagen huren? Klik dan hier om ons actuele aanbod voor de huur van een schaftkeet te bekijken.

Aanbod bouwkeet.

Schaftwagen 3.5×2 meter

20211

  • 3.5m (l) x 2m (b) = 7 m2
  • Koop
Meer informatie
Schaftwagen afmeting ca. 4×2 mtr. met berging

20206 | Beschikbaar voor verhuur | Overig

  • 4.10m (l) x 2.06m (b) = 8.446 m2
  • Koop
Meer informatie

De pluspunten van een schaftwagen kopen.

Een schaftwagen kopen is vaak een wijze beslissing. Je kunt namelijk een schaftkeet met toilet kopen of een reguliere schaftwagen kopen voor uiteenlopende doeleinden. Het voordeel van een schaftwagen kopen, is dat je de schaftwagen continu in je eigen bezit hebt. Vooral wanneer je van project naar project verhuist, is het nuttig om altijd een schaftkeet te kunnen neerzetten. Zo waarborg je dat je werknemers altijd een plek hebben om even tot rust te komen. Een schaftwagen kopen kan daarbij in uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen. Je kunt dus altijd een schaftkeet kopen die naadloos aansluit bij jouw werkzaamheden.

Een schaftkeet kopen voor uw projectleider kan ook goed uitkomen als je een groot bedrijf runt en altijd de ruimte op de bouwplaats wilt hebben om je werk te kunnen uitvoeren. Door hier een schaftwagen voor te kopen, kan de projectleider ter plaatse gemakkelijk meedenken en zich terugtrekken wanneer dit noodzakelijk is voor andere werkzaamheden. Heb je interesse in het kopen van een schaftkeet of schaftwagen? Dan kun je hier ons assortiment bekijken. De beste schaftkeet is te koop bij Dit is plek

Een schaftwagen huren voor uw projectleider.

Deze schaftwagen is een (doorgaans tijdelijke) unit waarin de aannemer of projectleider van een project kan opereren. Zo is hij steeds ter plekke om mee te denken en te werken aan het project, maar beschikt hij wel over een kantoor waar hij ongestoord aan het werk kan. Uiteraard kun je deze schaftwagen huren en deze koppelen aan een schaftkeet voor de overige werknemers. De kantoorruimte is dan eventueel verbonden aan de kantineruimte, waardoor er een volledige werkruimte tot stand komt.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Op zoek naar een schaftkeet te koop? Contacteer ons!.

Bij Dit is Plek kun je de beste schaftkeet te koop vinden. Wij bieden uitsluitend schaftketen van uitstekende kwaliteit en tegen een concurrerende prijs. Wanneer je Dit is Plek benadert weet je dus altijd zeker dat je een topkwaliteit product ontvangt. Voor ieder obstakel hebben wij een oplossing, vraag bij ons een offerte aan of neem contact op. We staan je graag bij om de geschikte schaftkeet of schaftwagen te kopen of te huren.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek