FD Gazellen Award 2021.

WICO units B.V. (Dit is Plek) bij de snelst groeiende bedrijven van 2021!

FD Gazellen Award 2021

WICO units B.V. (Dit is Plek) bij de snelst groeiende bedrijven van 2021!

WICO Units B.V. (handelend onder de naam Dit is Plek) heeft een FD Gazellen 2021 award gewonnen in de omzetcategorie “middelgrote ondernemingen” in de regio Zuid Nederland. Hiermee mag WICO Units B.V. (Dit is Plek) zich voor de eerste keer een FD Gazelle noemen, een nominatie voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

 

Strenge criteria FD Gazellen

Niet iedereen ontvangt zomaar een FD Gazellen nominatie. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een bedrijf moet voldoen. Om mee te kunnen dingen naar de FD Gazellen nominatie moeten bedrijven financieel gezond zijn, een jaarlijkse omzetgroei van minstens 20% over drie jaar realiseren en geen verliezen hebben geleden. De financiële gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren. Drie belangrijke factoren hierin zijn (a) de verhouding van het eigen vermogen tot het balanstotaal, (b)de verhouding van de schulden tot het eigen vermogen en (c) het werkkapitaal.

 

 

Reactie directie WICO Units B.V. (Dit is Plek)

Algemeen directeur Jean Paul Kouters geeft als reactie: “We zijn erg trots op deze nominatie! Het is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Afgelopen jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt qua omzet, organisatie en productie- en opslaglocaties (inmiddels ruim 45.000m2 terreinen), waarmee we een steeds groter aantal klanten in Nederland en België van dienst kunnen zijn met de verkoop, verhuur en productie van een breed assortiment aan tijdelijke kantoor- en woonruimte. Het winnen van deze FD Gazelle 2021 award is voor ons dan ook een bekroning voor hetgeen we afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Dit is Plek is als dochteronderneming van de Orange Cabins & Rental Group B.V. inmiddels qua omzet en volume de top 10 van Nederland binnengedrongen in de tijdelijke kantoor- en woonruimtemarkt en richt zich met de voorgenomen groei op een top 10 positie.”

 

Over de FD Gazellen

Ondanks het economisch tij zijn 490 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen ranglijst 2021. Met deze onderscheidingen zet het Financieel Dagblad de snelst groeiende topondernemers in de spotlight. De FD Gazellen dragen sterk bij aan de werkgelegenheid en het herstel van de Nederlandse economie. De Gazellen zijn verdeeld in drie categorieën en over vier regio’s. Het is het achttiende  jaar dat het FD deze verkiezing organiseert.