Douche unit kopen.

Ben je op zoek naar een oplossing voor douchen tijdens een verbouwing, een evenement of een recreatiepark? Een douche unit huren of een douche unit kopen doe je bij Dit Is Plek altijd snel en voordelig. Voor ieder budget is er een douche unit of douchewagen beschikbaar, van gloednieuwe modellen tot gebruikte modellen, en van kant-en-klare douche units tot op maat gemaakte units. Meer weten? Lees er hier alles over of bekijk direct ons aanbod.

Snel meer ruimte nodig omdat je bedrijf groeit? Geen punt.

Bekijk alle projecten

Waarom een douche unit huren of douche unit kopen bij Dit Is Plek?.

Dit Is Plek is dé partij voor units van allerlei. Ben je op zoek naar een douche unit, dan zit je bij ons goed. Wij spelen in op verschillende behoeften. Daarom kun je bij ons niet alleen een douche unit kopen, maar ook een douche unit huren. 

Een douche unit huren is een goede oplossing voor tijdelijke noodzaak, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, of voor grote evenementen zoals festivals. Dit kan voordeliger zijn dan een douche unit kopen, omdat je deze na een afgesproken periode gewoon weer aan ons terug geeft.

Voor wie op zoek is naar een permanente oplossing, kan bij ons een douche unit kopen. We bieden nieuwe doucheunits aan, maar ook gebruikte douche units. Uiteraard zijn de gebruikte units in goede staat en schoon. 

Wij staan voor kwaliteit en uitstekende service. Daarom bieden we voor ieder budget een oplossing, kun je terecht voor een douchewagen op maat, en mag je snel een offerte van ons verwachten.

Douchewagen huren / mobiele douche unit huren.

Heb je een mobiele douche unit nodig? Ook dan staan wij voor je klaar. Een douchewagen huren of kopen heb je bij ons binnen no time geregeld. Het is een handige oplossing als jouw douche unit verplaatst moet worden, als je meerdere units op één plek kwijt wilt, of als je zelf een douchewagen wilt verhuren, bijvoorbeeld als service van jouw bouwbedrijf.

Een douchewagen is beschikbaar in allerlei maten en soorten. Denk bijvoorbeeld aan een dubbele douchewagen; handig als meerdere personen tegelijk moeten kunnen douchen.

Niet alleen een goede oplossing voor festivals of campings, maar ook als je op zoek bent naar een douche om te huren tijdens een verbouwing. Zo hoeft niemand op elkaar te wachten; wel zo luxe!

Aanbod Kantoor & Kantine.

10ft Sanitaire unit met 2 toiletten en 1 urinoir

10176 | Enkelvoudige unit, Sanitaire unit

  • Huur
Meer informatie
10ft Sanitaire unit met toilet & douche

20389 | Sanitaire unit

  • 2.99m (l) x 2.44m (b) = 7.2956 m2
  • Koop
Meer informatie
16ft Sanitaire unit – Dames & Heren

10010 | Sanitaire unit

  • 4.86m (l) x 2.44m (b) = 11.8584 m2
  • Koop
Meer informatie

Een douche huren tijdens een verbouwing.

Bij Dit Is Plek kun je terecht als je een tijdelijke douchecabine wilt huren of kopen. Het is een hele fijne en handige oplossing als er een verbouwing plaatsvindt in je badkamer. Een douche huren tijdens een verbouwing regel je bij ons super snel. Je kunt de douche unit gewoon plaatsen zonder vergunning. Wel is het belangrijk dat een mobiele douche unit of een vaste douche unit op een plek in of rondom het huis staat waar er toegang is tot warm water, stroom en een afvoer. 

Weet je niet zeker of u een douche kunt huren tijdens een verbouwing of wil je graag advies? Laat het ons gerust even weten, dan helpen we je zo goed mogelijk verder. We bieden naast doucheunits en douchewagens, ook de mogelijkheid voor het huren of kopen van een volledige sanitair unit. Zo heb je niet alleen een douche, maar alles wat je nodig hebt tijdens de verbouwing.

Autoriteit in tijdelijke huisvesting.

Een oplossing voor elke ambitie. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

Bekijk het aanbod of neem contact op voor een douche unit.

Een douche unit huren of een douche unit kopen, dat doe je bij Dit Is Plek. Bekijk hier ons aanbod. Je hebt de keuze uit een kant-en-klare douche unit of douchewagen om te huren / kopen, of om een douche unit op maat te laten maken. Dit kan een goede oplossing zijn als je bijvoorbeeld op zoek bent naar mogelijkheden voor een camping, buitenzwembad of recreatiepark waar mensen kunnen douchen. 

Wil je een douche unit kopen die volledig op maat gemaakt is om te voldoen aan al jouw specifieke behoeften? Neem dan zeker even contact met ons op. Ook als je vragen hebt over een douche unit huren of een (mobiele) douche unit kopen, dan staan we voor je klaar.

Voor elk budget een oplossing

Altijd een passende unit te vinden, doordat wij zowel nieuwe als gebruikte units leveren.

Volledige begeleiding

Jij kunt volledig focussen op je doel. Wij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Geen punt.

Snelle offerte en levering

Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

Een groot aanbod units voor verhuur en verkoop op 45.000 m2 terrein

Meer over Dit is Plek

Veelgestelde vragen

Een sanitairunit is een gebouw dat bestaat uit verschillende sanitaire voorzieningen, zoals een douche, bad en een toilet. Een sanitairunit kun je overal wegzetten om jezelf of anderen te voorzien van sanitaire voorzieningen. 

Een sanitairunit kan er verschillend uitzien. Zo kan een sanitairunit bestaan uit meerdere toiletten en een wasbak, uit één toilet met wasbak, alleen een toilet, uit urinoirs, uit alleen een douche of een douche en toilet. 

Een sanitairunit kan in verschillende situaties handig van pas komen, zoals bij een festival, op een camping, op een bouwplaats voor personeel of bij een verbouwing van de badkamer. 

Voor een sanitairunit gelden dezelfde regels als voor andere units: deze mag geplaatst worden bij aanvang van een evenement, verbouwing of bouwplaats en gedurende het evenement of de werkzaamheden blijven staan. Na afloop van het evenement of de werkzaamheden dient de sanitairunit verwijderd te worden.

De grootte van een sanitairunit is afhankelijk van het aantal voorzieningen dat in de unit zit. Een sanitair unit met badkamer en toiletten is groter dan een sanitaire unit met enkel een toilet. 

Een sanitairunit van Dit Is Plek is altijd hygiënisch. We staan voor goede kwaliteit tijd en zorgen ervoor dat al onze units goed schoon te houden zijn. We zullen nooit een sanitaire unit meegeven die niet schoon is.

De kosten van een sanitairunit zijn afhankelijk van de grootte van de unit en de soort voorzieningen die erin zitten. Daarnaast kan de prijs verschillen bij huren en kopen en bij tweedehands en nieuwe units.

Een mobiele sanitairunit is een unit op wielen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een mobiele badkamerwagen of een mobiel toilet.

Een mobiele sanitaire unit kun je vergelijken met een aanhangwagen en kan gemakkelijk als zodanig worden verplaatst. Zo kun je een mobiele sanitaire unit gemakkelijk zelf van A naar B rijden. 

De kosten voor mobiele sanitaire units verschillen per unit. Bij Dit Is Plek kun je altijd uitgaan van een scherpe prijs.

Bij Dit Is Plek kun je elke soort unit op maat laten maken en dus ook jouw sanitairunit. 

We bespreken jouw wensen en komen samen tot een passende oplossing.